Beoordelingen van Restaurant Lotus Lunteren

Recente recensies van Restaurant Lotus Lunteren

5 sterren na 15 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verse sushi en de Pokenowl (sushi) was top!!

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor de eerste keer Sushi opgehaald bij "onze" vaste chinees Lotus. Het was voortreffelijk. Dat gaan we vaker doen!

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was superlekker, goed van substantie. Zou graag een sushi met zalm en roomkaas met bieslook erbij zien. Gaan we vast nog een keer doen!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi was hartstikke lekker!! Top dat ik dat nu in Lunteren zelf kan bestellen!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Van alle sushi die ik ooit heb gehad, vond ik dit de minste. Ik miste smaak

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker vers en op tijd Prima prijs

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zo blij dat jullie sushi maken. Echt lekker en vers. Top

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Héérlijke verse sushi! Een echte aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi. Echt een aanrader!!

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk te bestellen. Sushi is lekker van smaak, lekker vers, kortom...heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi!